Over Einderpark

De charmes van groen wonen

De charmes van
groen wonen

69 stijlvolle appartementen, verdeeld over 4 kleinschalige gebouwen te midden van een verkeersvrij buurtpark van anderhalve hectare, verrijken de Lommelse stadskern met een natuurlijke oase.

Aan de rand worden ook 15 stadswoningen voorzien. Voor de aanleg van het buurtpark wordt een bedrag van maar liefst 1.2 miljoen euro voorzien.

Modern en
luxueus

Met hun luxueuze uiterlijk en praktische indeling zijn de woningen van Einderpark stuk voor stuk heerlijk om in te vertoeven. Hoge plafonds geven een open ruimtegevoel aan elke kamer, terwijl grote raampartijen een zee van natuurlijk licht naar binnen laten. Enkele terrassen zijn bovendien zuidelijk gericht, om telkens het meeste uit het groene uitzicht te halen.

Modern en luxueus
Duurzame constructie

Duurzame
constructie

Einderpark maakt deel uit van De Groene Wandeling, een initiatief dat ernaar streeft meer natuur in het Lommelse stadscentrum te injecteren. Voor de aanleg van het buurtpark wordt een bedrag van maar liefst 1.2 miljoen euro voorzien. Deze aandacht voor het milieu is niet alleen voelbaar in de buitenomgeving: ook binnen werd er gekozen om te bouwen volgens de BEN-principes, met energiezuinige technieken zoals warmtepompen, zonnepanelen…

Een vraag?
Contacteer ons